Over Van Rooyen Tuinen

Van Rooyen Tuinen

Vanuit de beleving om met planten en materiaal te werken en zo iets moois te creĆ«ren rondom een woning is Van Rooyen Tuinen ontstaan. Door nu zo rond de 20 jaar bezig te zijn, betekent dit dat wij ongevoelig voor mode en trends duurzame tuinen ontwerpen, waarbij gebruik kan worden gemaakt van verschillende stijlen.

Het is altijd het doel om de ruimte op een verrassende en toch vanzelfsprekende wijze in te vullen. De wisselwerking tussen rust en spanning, eenvoud en groenbeleving is een wezenlijke begrip voor ons, zodat er bijzondere tuinen ontstaan. Wij werken met een groep mensen om ons heen, die gevoel en kennis voor de tuin hebben en het wezenlijke uitvoerbaar maken, zodat een ieder van het eindresultaat kan genieten.

 

Screen Shot 2016-04-16 at 12.18.34

Van Rooyen Zelhem

Ik ben Frank Remmelink, na de tuinbouw school (Helicon) in Nijmegen te hebben afgerond ben ik begonnen met werken bij verscheidene Hoveniersbedrijven om werkervaring op te doen. Daarnaast ben ik een aantal jaar bedrijfsleider geweest van een tuincentrum in Duiven.

Aangezien de buitenlucht mij meer trok en ik mijn creativiteit daar meer kwijt kan, ben ik in 1998 begonnen met het hoveniersvak.