Tuinadvies per seizoen

Wellicht heeft u tuinvragen of heeft u advies nodig bij het renoveren of onderhouden van uw tuin. Van Rooyen Tuinen is het juiste adres voor tuinadvies.

Onze deskundigen kunnen u adviseren voor tuinontwerp, tuinaanleg, beplanting, ziekten en plagen en bemestingen. Wilt u zelf tuinelementen plaatsen, maar u weet niet goed hoe? Roep onze deskundigheid in! Het metselen van een muur, aanleggen van elektra, het maken van een vijver, beplanten, een vlonder, bestratingen, pergola's of het plaatsen van een schutting, u krijgt van ons deskundig advies.

Naast het advies kunnen wij eventuele benodigde materialen voordelig leveren. Op deze manier helpen wij u om uw eigen tuinproject nog succesvoller te maken.

Online tuinadvies

Een prangende tuinvraag waarop u antwoord wilt? Vul het contactformulier in en ons deskundig team komt er spoedig op terug.

Bemestingsadvies

Wij adviseren u om regelmatig, 1 keer per jaar, een bodemmonster te laten nemen van uw tuin. U krijgt dan een bemestingsadvies waardoor veel gebruikelijke problemen kunnen worden voorkomen. 

De kosten van het bodemonderzoek zijn € 150,00

Heeft u advies nodig voor tuinonderhoud of tuinrenovatie? Neem contact met ons op via 06-82555820 of frank@vanrooyentuinen.nl of vul het contactformulier rechts op deze pagina in.

Tuinadvies nodig?