Tuindiensten

Tuinvormgeving

Ongevoelig voor mode en trends ontwerpt Van Rooyen Tuinen duurzame tuinen, waarbij gebruikt kan worden gemaakt van verschillende stijlen. De ontwerpen zijn zeer uiteenlopend van karakter. Samen met u als opdrachtgever bekijken wij de mogelijkheden naar aanleiding van uw specifieke wensen en/of eisen.  Lees meer over tuinvormgeving

Realisatie & Onderhoud

Wellicht heeft een u compleet tuinontwerp liggen of wilt u een tuinontwerp laten maken. Ook voor de volgende stap in het traject naar uw droomtuin kunt u bij ons terecht. Op basis van het tuinontwerp wordt uw tuin op professionele en kwalitatief hoogstaande wijze aangelegd. Lees meer over tuinaanleg.

Beplanting

Wij kunnen bijna alle soorten planten en bomen leveren. Wij zijn goedkoper dan de reguliere tuincentra! Besteld u bij ons de beplanting dan ontvangt u gratis een beplantingsplan op maat.In overleg kunnen wij de planten ook thuis bezorgen en eventueel uitzetten en inpoten. Lees meer over beplanting.

Tuinrenovatie

Het vernieuwen van de beplanting of het gedeeltelijk opnieuw aanleggen van uw tuin doet wonderen. Als u bijvoorbeeld een mooie tuin met borders en andere elementen heeft maar het geheel is wat verouderd of in slechte staat, dan kunt u een tuinrenovatie overwegen. Lees meer over tuinrenovatie. 

Grafonderhoud

Soms is het lastig om voor een graf te blijven zorgen door bijvoorbeeld ziekte, ouderdom of locatie. Dan kan de laatste rustplaats een belasting worden waarbij men wellicht genoodzaakt is het onderhoud aan anderen over te laten, daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Lees meer over grafonderhoud.

Tuinonderhoud

Naast het ontwerpen en aanleggen van tuinen nemen wij desgewenst ook het onderhoud van uw tuin voor onze rekening. Dit kan eenmalig of periodiek onderhoud zijn, waarbij een onderhoudscontract wordt afgesloten. Eenmalig onderhoud volstaat indien u voor een, belangrijk deel zelf uw tuin kunt onderhouden. In overleg wordt een onderhoudschema opgesteld, dat volledig op uw wensen is afgestemd. Lees meer over tuinonderhoud.

Verkoop van huis

Wilt u uw woning snel en goed verkopen dan dient uw woning zich te onderscheiden van de vele andere woningen in uw marktgebied. Wij kunnen ervoor zorgen dat het gras groener bij u is dan bij al die andere huizenverkopers. Zorg voor de juiste uitstraling van uw huis door uw tuin zo aan te passen dat het aantrekkelijk wordt voor de koper. De tuin is het visite plaatje van de woning en is de eerste indruk voor de koper. Lees meer over het opknappen van uw tuin.